В Умані знову випустили з-під варти жінку-наркодилера

В Умані знову випустили з-під варти жінку-наркодилера

В Умані випустили з-під варти жінку, яка продає амфетамін на вулицях міста з 2014 року. Стосовно 50-річної уманчанки скеровано до суду шість обвинувальних актів за фактами незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також збуту психотропних та наркотичних речовин. Ці акти досі не розглянуто.
Про це йдеться на сайті Уманської місцевої прокуратури.
Поліція та прокуратура неодноразово зверталися до суду з клопотаннями про взяття підозрюваної під варту. Проте суд жодного разу на це не погодився. Тож уманчанка безкарно продовжила свою злочинну діяльність.
У вересні 2019 року уманські поліцейські затримали жінку-дилера під час незаконного збуту психотропної речовини (амфетаміну).
За вказаним фактом зловмисниці було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України (Незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропної речовини, вчинене повторно, особою, яка раніше вчиняла злочин).
Уманська місцева прокуратура знову звернулася до Уманського міськрайонного суду з клопотанням про обрання зловмисниці запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Проте суд у задоволенні клопотання відмовив та ухвалив звільнити підозрювану з-під варти.
«Ми вказану ухвалу суду оскаржили в апеляційному порядку. Але зловмисниця до цього часу продовжує знаходитись на волі та існують ризики того, що вона продовжить свою злочинну діяльність», ― зазначили в Уманській місцевій прокуратурі.
Джерело: Вечірня Умань
Поділитись на Google Plus

Автор новини2

0 Коментарів:

Дописати коментар