В Умані розшукують хасида, який порізав ножем свого земляка


ac6637f9c5e4ab326d13187c3d62323d

Вранці 30 листопада у мікрорайоні паломництва хасидів у місті Умань було скоєно збройний напад на єврейського паломника. Зловмисник поранив чоловіка ножем та втік. Правоохоронці встановили, що нападник був земляком постраждалого.
До поліції міста Умані надійшло повідомлення про те, що до приймального відділення Уманської міської лікарні звернувся хасид, житель Держави Ізраїль, з тілесними ушкодженнями. До медичного закладу було направлено слідчо-оперативну групу.
Потерпілий розповів поліцейським, що отримав тілесні ушкодження у вигляді колотої рани неподалік від синагоги. Також він зазначив, що тілесні ушкодження йому завдав інший хасид, якого він знає.
«На місці вчинення кримінального правопорушення поліцейські провели огляд місця події, а також інші невідкладні слідчі дії. Особу зловмисника встановлено, вживаються заходи щодо встановлення його місцезнаходження», ― зазначили у секторі комунікації поліції Черкаської області.
За вказаним фактом слідчим відділенням Уманського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за статтею 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.
Джерело: 04744.інфо
Поділитись на Google Plus

Автор новини2

0 Коментарів:

Дописати коментар