Шановні громадяни та іноземці!

 

uvaga

 

За отриманою інформацією на території міста Умань та Уманського району діє організоване злочинне угрупування, яке називає себе «відокремлений підрозділ комітету правового захисту України», «спеціалізований державний антикорупційний комітет України», який, насправді, є неіснуючою державною установою, представники якого з метою шахрайських дій представляються «працівниками правоохоронних органів», «спеціалізованого державного антикорупційного комітету України», та використовують в своїй діяльності офіційну символіку правоохоронних органів. 

На території Умані зазначену «організацію» очолює громадянин Столяр Андрій Миколайович, також до роботи комітету може мати відношення громадянин Томасєвич Олександр Васильович. Зазначені громадяни можуть розповсюджувати інформацію про те, що мають вплив на діяльність Уманської міської ради та зв'язки в правоохоронних органах і пропонувати допомогу у вирішенні «питань» іноземним громадянам, представляючись при цьому працівниками «Спеціалізованого державного антикорупційного комітету України».

Уманська міська рада офіційно повідомляє, що такої державної установи, як комітет правового захисту України "спеціалізований державний антикорупційний комітет України" не існує. Громадяни Столяр А.М. та Томасєвич О.В. не є і ніколи не були представниками правоохоронних органів та Уманської міської ради.
З приводу злочинної діяльності так званої державної установи «комітету правового захисту України "спеціалізований державний антикорупційний комітет України”», Уманською міською радою було підготовлено та направлено звернення до Національної поліції України, Національному антикорупційному бюро України, Державному бюро розслідувань, Генеральній прокуратурі України.
Шахраї переважно діють в районі паломництва хасидів за адресами: (вулиці: Пушкіна, Володимира Мономаха, Георгія Косинки, Перовської, Комарницького, провулок Толстого та інші) шантажуючи паломників-хасидів та забудовників, користуючись їх необізнаністю в законодавстві України та правової системи України.

За даними фактами Уманською окружною прокуратурою відкрито кримінальні провадження за ч. 2 ст. 190 КК України та за ч. 1 ст. 353 КК України. Розпочато досудове розслідування.

Окремо звертаємо увагу паломників-хасидів та інших іноземних громадян, що «Спеціалізований державний антикорупційний комітет України» та громадяни Столяр А.М. та Томасєвич О.В. ніякого прямого відношення до органів державної влади та до Уманської міської ради ніколи не мали.
Будь-які пропозиції зазначених осіб носять шахрайський характер та ознаки злочинних дій, які можуть супроводжуватись погрозами знищення майна, погрозами звернень до правоохоронних органів, залякуванням та іншим.

Просимо всіх, хто постраждав від дій зазначеної організації або її представників, звертатися за телефоном +38 050 573 07 91 або до правоохоронних органів за телефоном 102!
Будьте обачними!

Поділитись на Google Plus

Автор новини2

0 Коментарів:

Дописати коментар