Грабіжника з села на Уманщині посадили під домашній арешт

Грабіжника з села на Уманщині посадили під домашній арешт

Жителю Уманського району, який здійснив розбійний напад на уманчанина, повідомили про підозру та посадили під домашній арешт.
Про це йдеться на сайті Уманської місцевої прокуратури.
7 листопада п’яний житель Уманського району здійснив розбійний напад на 51-річного уманчанина, заволодів майном потерпілого та зник з місця події. Правоохоронці встановили особу правопорушника та доставили його до органу досудового розслідування.
Процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом незаконного заволодіння чужим майном, поєднаного із застосуванням небезпечним для здоров’я потерпілого фізичного насильства здійснює Уманська місцева прокуратура.
На підставі зібраних у провадженні доказів 9 листопада вказаній особі було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України.
13 листопада Уманський міськрайонний суд за клопотанням Уманської місцевої прокуратури обрав вказаній особі запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні перебуває на контролі керівництва Уманської місцевої прокуратури.
Варто зазначити, що санкція ч. 1 ст. 187 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
Джерело: Вечірня Умань
Поділитись на Google Plus

Автор новини2

0 Коментарів:

Дописати коментар