За крок до фіналу: відомий телеведучий з Умані залишив шоу «Танці з зірками»

За крок до фіналу: відомий телеведучий з Черкащини залишив телепроєкт "Танці з зірками" (ВІДЕО)

Відомий телеведучий з Умані Володимир Остапчук та його партнерка Ілона Гвоздьова покинули телепроєкт «Танці з зірками» за крок до фіналу. За результатами голосування, пара отримала найменшу кількість балів.
Завданням кожної із пар було виконання танцю з класичної бальної програми, другого — разом з одним із судів проєкту і третій – «Танець за життя». Загальна кількість балів, яку отримала пара Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової, становить 99 балів зі 120 можливих. Однак цієї кількості балів не вистачило і пара покинула телепроєкт за крок до фіналу.
Варто зауважити, що відтепер за перемогу змагатимуться пари Ксенії Мішиної та Жені Кота, Вікторії Булітко та Дмитра Дікусара, а також Анни Різатдінової та Олександра Прохорова.
Відомий телеведучий з Умані Володимир Остапчук потішив фанів веселою пародією на пісню Насті Каменських “Попа как у Ким”. Ведучий відзняв своє бачення кліпу у супермаркеті, згадуючи не “якихось там” зарубіжних Кім-Кім, Рі-Рі, Джи-Джи, а зірок українського шоу-бізнесу.

Джерело: ВиЧерпно
Поділитись на Google Plus

Автор новини2

0 Коментарів:

Дописати коментар