Мама вперше відвідала маля, що вижило під час резонансної пожежі


Мама вперше відвідала маля, що вижило під час резонансної пожежі

Фото із “Спільноти Добрих Справ”
Сьогодні до 6-місячного Назара, що вижив у пожежі в селі Медведівка, приїхала мама. 
Про це повідомляє волонтерка Дарина Макаренко.
Вчора, 21 листопада, немовляті зробили некроктомію (почистили все “мертве” та наклали ксеношкіру) та пластику. За пробутий у лікарні час до хлопчика навідувалися батько та тітка. Сьогодні до хлопчика приїхала й мама, що вчора поховала двох братиків Назара. 2-річний та 3-річний хлопчики не вижили у пожежі.
Також волонтерка розповіла, чому мама не змогла відразу після пожежі приїхати до лікарні з Назаром.
Так, у перший день трагедії, 18 листопада, жінка приблизно до ночі перебувала в Чигиринському відділку поліції. Надалі ж її доводилося приймати заспокійливі та організовувати похорони синів.

Мама вперше відвідала маля, що вижило під час резонансної пожежі

Фото Дарини Макаренко
“Перший день трагедії – до ночі в Чигиринському відділу поліції, до ночі так 11-ї, а потім йдіть по трасі полі, як хочете…Другий день – обколена заспокійливими препаратами жінка перебуває в шоці і почувається, як овоч, не розуміючи нічого. Кричить і плаче. Третій день – ховає двох дітей, кидається на домовину, яму, кричить. Знепритомніла декілька разів. Четвертий день – жінка збирається із силами та йде до Назара”, – зазначає Дарина Макаренко, поспілкувавшись із матір’ю.
Нагадаємо, 18 листопада сталася пожежа в житловому будинку у селі Медведівка, що на Чигиринщині. У ній загинуло двоє хлопчиків 2-х та 3-х років. Найменшу дитину – хлопчика 6-ти місяців – вдалося врятувати. За життя дитини борються лікарі. Мама дітей на момент пожежі перебувала в сусідки. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Як повідомляли лікарі, стан дитини був тяжким.
Джерело: 18000
Поділитись на Google Plus

Автор новини2

0 Коментарів:

Дописати коментар